Restaurant The Bayou

Biodynamisch Restaurant aan de oever van de Schelde

 

 

Seizoensmenu van 20/10/2017 tem 23/11/2017


 

 

Crèmeux van verse geitenkaas met shiitake en Lapsang Souchong

 

 

*** Sint-Jacobsvrucht gelakt met miso, groene sojaboon en bouillon van knollen

 

 

Rouget Barbet op de Tepan Yaki met grondwitloof en Japanse curry van appel

 

en/of

 

Bout van wild ree op de Green Egg met Tonka boon en boerenkool

 

 

Assortiment kaas i.p.v. dessert + €0

extra voor het dessert + €9

 

Parfait van Mascarpone met mandarijn en crumble van sésam

 







3 gangen exc. drank                        37

Aangepaste wijnen (inc. dessert)        18

 ( niet mogelijk op vrijdag en zaterdag avond )


*** 4 gangen exc. drank                   49

Aangepaste wijnen (inc. dessert)         21


5 gangen exc. drank                        59

Aangepaste wijnen (inc. dessert)         25



We kiezen ervoor om alles met ons 2 te doen om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Vandaar dat we ons bepreken tot één menu: 3, 4 of 5 gangen. Aanpassingen van de menu zoals bv. vegetarisch,.... ZIJN ZEKER MOGELIJK GELIEVE DIT BIJ RESERVATIE TE vermelden.

 

Tijdens de lunch kan u na 13u00 enkel nog bento of 3 gangen bestellen,  's avonds serveren wij geen 5 gangen meer na 20.00. Bedankt voor het begrip.