Restaurant The Bayou

Biodynamisch Restaurant aan de oever van de Schelde

 

 

Seizoensmenu vanaf 18/5 tot...


Gebrande makreel met komkommer, radijs, quinoa en verse kaas

 

 

* Babykreeft met vlierbloesem en geprakte tuinboon *

 

 

Heek op zijn vel gebakken met groene en wilde asperges, sinaasappel

 

en/of

 

Parelhoen op de Green Egg met Ecuadoraanse groene peper, dragon en tomaat

 

 

Bramen Sablé Chocolade




4 gangen exc. drank  (met * gerecht en keuze uit vis/vlees hoofdgerecht)     49

Aangepaste wijnen, een glas per gang  21

BOB arrangement, inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea's tem het dessert  21

 

5 gangen exc. drank  (de volledige menu)     59

Aangepaste wijnen, een glas per gang  25

BOB arrangement, inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea's tem het dessert  25


op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel de vaste menu van 4 of 5 gangen. Aanpassingen zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken.


na 20u00 serveren we geen 5 gangen meer. Sluitingsuur is 's avonds om middernacht. s'middag is dat om 16 uur. Bedankt om hiermee rekening te houden.


Sommige ingrediënten kunnen veranderen in de menu. U kan steeds vragen voor aanpassingen van de menu bij het plaatsen van de reservatie


Op woensdag, donderdag en zondag kan u zelf uw 3 gangen a la carte samen stellen. niet mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. Hieronder vind u deze gerechten:



Voorgerechten

(sommige gerechten zullen resulteren in supplementen)

 


 Gebrande makreel met komkommer, radijs, quinoa en verse kaas

 
Tartaar van tomaat, ponzu
 

Babykreeft met vlierbloesem en geprakte tuinboon



Hoofdgerechten

 

Asperges op zijn Vlaams gegrild

 

 Heek op zijn vel gebakken met groene en wilde asperges, sinaasappel en olijf


 

Parelhoen op de Green Egg met Ecuadoraanse groene peper, dragon en tomaat


 

Ierse Angus entrecôte met asperges gegrild en saus béarnaise