Restaurant The Bayou

Biodynamisch Restaurant aan de oever van de Schelde

 

 

Seizoensmenu van 9/2 tem 8/3


Tartaar van Rubia Galega met parijse champoin, afgewerkt met gepekelde dooier


Italiaanse minestrone met burrata en truffel



Noorse skrei met zilt groen en botermelk


en/of


Solomillo van Iberico varken met zandwortel en jalapeno


Kaas ipv dessert + 6 euro

Kaas en dessert + 12 euro


Zwarte chocolade met acerola toetsen

 



*** 4 gangen exc. drank                   49

Aangepaste wijnen (inc. dessert)         21


5 gangen exc. drank                        59

Aangepaste wijnen (inc. dessert)         25


op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel een vaste menu van 4 of 5 gangen. Aanpassingen zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken. na 20u00 serveren we geen 5 gangen meer.


Op woensdag, donderdag en zondag kan u zelf uw 3 gangen a la carte samen stellen. Hieronder vind u deze gerechten:


Voorgerechten

 Schorseneer met zachte  dooier, parmezaan en zure botermelk


Ierse  zalm op lage temperatuur in olijfolie met winterpostelein en zuurdesem

 

Fidua van pijlinktvis met puntpaprika en crème van bisque



Hoofdgerechten

 Tom yum kung met oosterse groenten en rijstnoedel


Roggevleugel onder peterseliekorst, saus van witbier en prei

 

Baskische ossenstaart met chipotle, courgettes en pompoen

 

21 dagen gerijpte kalfsentrecote met witloof, dragon en selder



Desserts

 Roché van kokos met gefermenteerde ananas

 

Mousse van amandel onder krokante hazelnootpraliné

 

Assortiment kaas door ons geselecteerd met notenbrood en chutney


3   gangen : 37 euro ( bij sommige gerechten komt er een supplement bij)


Sluitingsuur is 's avonds om middernacht. Bedankt om hiermee rekening te houden.