Restaurant The Bayou

Biodynamisch Restaurant aan de oever van de Schelde

 

 

Seizoensmenu van 24/11/2017 tem 17/12/2017


 

 

Galician Carne Salata met bieten, merikswortelroom en krokante boerekool

 

 

*** Grijze garnalen van de Noordzee in ravioli van koolrabi

 

 

Franse zonnevis met bloemkool op lage temperatuur en jus van spinazie

 

en/of

 

Wild konijn, de rug met wortels, de billen in een English Pie

 

 

Assortiment kaas i.p.v. dessert + €0

extra voor het dessert + €9

 

  Vanillecake met karamel van esdoorn en ijs van kastanjes, krokante vruchten






3 gangen exc. drank                        37

Aangepaste wijnen (inc. dessert)        18

 ( niet mogelijk op vrijdag en zaterdag avond )


*** 4 gangen exc. drank                   49

Aangepaste wijnen (inc. dessert)         21


5 gangen exc. drank                        59

Aangepaste wijnen (inc. dessert)         25



We kiezen ervoor om alles met ons 2 te doen om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Vandaar dat we ons bepreken tot één menu: 3, 4 of 5 gangen. Aanpassingen van de menu zoals bv. vegetarisch,.... ZIJN ZEKER MOGELIJK GELIEVE DIT BIJ RESERVATIE TE vermelden.

 

's avonds serveren wij geen 5 gangen meer na 20.00. Bedankt voor het begrip.


Sluitingsuur is 's avonds om middernacht. Bedankt om hiermee rekening te houden.