Heropening met veiligheidsmaatregelen !

Beste Gast,

Naar aanleiding van het COVID-19 virus zijn wij verplicht om enkele veiligheidsmaatregelen te treffen. We zijn een klein restaurantje en ondervinden hierdoor een enorme hinder met deze veiligheidsmaatregelen. Hierdoor som ik deze even op:

  • Al zeker tot eind augustus zijn we enkel open op zaterdag avonden.
  • We serveren die avonden enkel onze 5 of 6 gangen menu en het is verplicht om te reserveren via onze website hier.
  • Aankomst is enkel mogelijk tussen 19u en 19u30
  • Door onze kleine ruimtes zijn er bewegingsbeperkingen. Zo gaan we er op letten dat er maar max 2 personen tegelijk naar het toilet gaan. We vragen ook om te blijven zitten. Gaan roken is maar heel beperkt mogelijk.
  • De regel voor ons terras is dat wij beslissen of het die dag buiten of binnen te eten is. We volgen hiervoor de weersvoorspellingen op de voet. Verplaatsen tijdens de menu is niet meer mogelijk momenteel.
  • Ons sluitingsuur blijft middernacht
  • Indien u vragen heeft mag u die altijd mailen naar info@thebayou.be

 

U kan er thuis ook een gezellige avond van maken.Onze menu’s en boxen zijn te bestellen via onze webshop. We leveren deze zaterdag middag en zijn te bestellen tot donderdag avond.

 

 


© 2018 The Bayou. Proudly designed by Assoued Design