Jaarlijks verlof vanaf 27 aug tot en met 6 sept 2018!

Restaurant The Bayou

Biodynamisch Restaurant aan de oever van de Schelde

 

 

Seizoensmenu vanaf 26/07 tot 26/08


Nieuwe aardappel van hoeve Heiplas met gerookte paling en granité van zuring

 

 

Millefeuille met gekonfijte eendenbout

 

 

Pladijs met groene tomaat in een salsa en in vinaigrette met jalapeño

 

en/of

 

Duroc d'olive varken op de green egg met pimenton en chistorra

 

 

Dessert creatie van “meloen met ham” en basilicumsorbet




4 gangen exc. drank  (met keuze uit vis/vlees hoofdgerecht)     49

Aangepaste wijnen, een glas per gang  21

BOB arrangement, inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea's tem het dessert  21

 

5 gangen exc. drank  (de volledige menu)     59

Aangepaste wijnen, een glas per gang  25

BOB arrangement, inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea's tem het dessert  25


op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel de vaste menu van 4 of 5 gangen. Aanpassingen zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken.


na 20u00 serveren we geen 5 gangen meer. Sluitingsuur is 's avonds om middernacht. s'middag is dat om 16 uur. Bedankt om hiermee rekening te houden.


Sommige ingrediënten kunnen veranderen in de menu. U kan steeds vragen voor aanpassingen van de menu bij het plaatsen van de reservatie


Op woensdag, donderdag en zondag kan u zelf uw 3 gangen (vanaf 37 euro) a la carte samen te stellen. niet mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. Hieronder vind u deze gerechten:



Voorgerechten

(sommige gerechten zullen resulteren in supplementen)

 

Nieuwe aardappel van hoeve Heiplas met gerookte paling en granité van zuring

Salade Niçoise krokante kappers, zwarte olijf, soja gemarineerd kwartelei

Millefeuille met gekonfijte eendenbout


Hoofdgerechten

 


Fregola Sarde met salsa en vinaigrette van groene tomaat


Pladijs met groene tomaat in een salsa en in vinaigrette met jalapeño


Duroc d'olive varken op de green egg met pimenton en chistorra

 

txogitxu entrecôte met saus béarnaise