Op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel de vaste menu in 4 of 5 gangen. Op woensdag, donderdag en zondag kan u zelf uw 3 gangen (vanaf 37 EUR pp.) à la carte samenstellen. Niet mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.
Menu en gerechten onder voorbehoud dat sommige ingrediënten kunnen wijzigen volgens marktaanbod.
Aanpassingen, zoals vegetarisch ed., zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken.
Na 20u00 serveren wij geen 5 gangen meer.
Bedankt om hiermee rekening te houden.

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 4/01 tot en met 9/02

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 4/01 tot en met 9/02

Noordzee krab

met een Mexicaanse mango Chipotle saus, quinoa en avocado.

Gegrilde kofta

in een groene kruiden yoghurtsaus, amandel en naanbrood.


 

Wijting filet onder Japanse currykorst

Granny smith en oesterzwam.

Lagarto van Iberisch varken op de GreenEgg

Siciliaanse stijl


 

Semifreddo van pistache praliné

met peer en honeycomb crumble.

Of een assortiment kaas i.p.v. dessert + €6

Mousse van witte chocolade en Chai

Café Glacé


 

3 gangen exc. drank
€43

keuze uit één voor-, hoofdgerecht en dessert.

ENKEL OP ZONDAG MOGELIJK.

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €21

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €21


 

4 gangen exc. drank
€55

Beide voorgerechten, keuze uit vis of vlees hoofdgerecht en keuze uit één dessert of kaas.

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €28

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €28


 

5 gangen exc. drank
€65

Met keuze uit één dessert of kaas

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €35

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €35


 

6 gangen exc. drank
€75

De volledige menu

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €42

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €42


 

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

Voorgerechten

Voorgerechten

Nieuwe aardappel van Hoeve Heiplas

met zuring, groene kruiden en 10gr. Gold Label Belgian Caviar  + €19

Schots gerookte zalm

met dille en rode peper van Kampot + €6

Vitello Tonato

“Bayou Style”

Wilde gamba en watermeloen

op de Green Egg, Vadouvan en een Thaise noedels salade + €12

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Witte Asperges

op z’n Vlaams gegrild

Mooie Meid

met tzatziki van komkommer, komijn en hangop

Jonge eend filet

gelakt met hoisin, mini paksoy gemarineerd

Txogitxu entrecôte gegrild op de Green Egg

met bearnaisesaus + €12

DESSERT

DESSERT

Virgin Sangria

van rood fruit met Ruby chocolade

Sabayon

met vanille ijs +€6

© 2018 The Bayou. Proudly designed by Assoued Design