Op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel de vaste menu in 4 of 5 gangen. Op woensdag, donderdag en zondag kan u zelf uw 3 gangen (vanaf 37 EUR pp.) à la carte samenstellen. Niet mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.
Menu en gerechten onder voorbehoud dat sommige ingrediënten kunnen wijzigen volgens marktaanbod.
Aanpassingen, zoals vegetarisch ed., zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken.
Na 20u00 serveren wij geen 5 gangen meer.
Bedankt om hiermee rekening te houden.

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 26/04 tot en met 2/06

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 26/04 tot en met 2/06

Picanha Gallega

gepekeld met lentegroenten in verschillende bereidingen, roomijs van curry

Sint-Jakobsnoot

gebakken met koraal, salade van avocado, Franse rucola en wasabi, gesmolten tomaat

Wilde Roodbaars

met een Zuid-Amerikaanse corn chowder en mossels

en/of

Parelhoenfilet

op zijn vel gegrild, aardappelmousseline met erwtjes en olie van daslook

Aardbeien Javanais

met ganache van pistachepraliné


Assortiment kaas i.p.v. dessert + €6
extra voor het dessert + €12

 

4 gangen exc. drank
€49

met keuze uit vis of vlees hoofdgerecht

Aangepaste wijnen
€21

een glas per gang

BOB arrangement
€21

inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea’s tem het dessert

5 gangen exc. drank
€59

de volledige menu

Aangepaste wijnen
€25

een glas per gang

BOB arrangement
€25

inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea’s tem het dessert

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

Voorgerechten

Voorgerechten

Picanha Gallega

gepekeld met lentegroenten in verschillende bereidingen, roomijs van curry

Schots gerookte zalm

met dille en rode peper van Kampot + €6

Royal Belgian Caviar

10gr. Gold Label met een gevulde Hoeve Heiplas aardappel + €19

Sint-Jakobsnoot

gebakken met koraal, salade van avocado, Franse rucola en wasabi, gesmolten tomaat + €12

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Witte Asperges

op z’n Vlaams gegrild

met Picanha supplement +€9

Wilde Roodbaars

met een Zuid-Amerikaanse corn chowder en mossels

Parelhoenfilet

op zijn vel gegrild, aardappelmousseline met erwtjes en olie van daslook

Txogitxu entrecôte gegrild op de Green Egg

met bearnaisesaus + €12

Desserts

Desserts

Aardbeien Javanais

met ganache van pistachepraliné

Brownie

met Pecan noot praliné en vanille ijs +€6

Sabayon

met vanille ijs +€6

© 2018 The Bayou. Proudly designed by Assoued Design