Op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel de vaste menu in 4 of 5 gangen. Op woensdag, donderdag en zondag kan u zelf uw 3 gangen (vanaf 37 EUR pp.) à la carte samenstellen. Niet mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.
Menu en gerechten onder voorbehoud dat sommige ingrediënten kunnen wijzigen volgens marktaanbod.
Aanpassingen, zoals vegetarisch ed., zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken.
Na 20u00 serveren wij geen 5 gangen meer.
Bedankt om hiermee rekening te houden.

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 11/10 tot en met 11/11

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 11/10 tot en met 11/11

Culatello di Zibello

met ricotta en ceviche van champignons

Grijze Noordzee garnaal

met flan van aardpeer, spinazie en schuim van ‘tatjespap’

“Vis van het jaar” Zeeduivel in karnemelk

met koolrabi en huisgemaakte Cha Soba noedels

en/of

Wilde eend op de Green Egg

met Tasmaanse peper en pompoen gegrild

Omgekeerde frangipane

met kweepeer en limoenmelisse

 


Assortiment kaas i.p.v. dessert + €6
extra voor het dessert + €12

 

4 gangen exc. drank
€49

met keuze uit vis of vlees hoofdgerecht

Aangepaste wijnen
€21

een glas per gang

BOB arrangement
€21

inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea’s tem het dessert

5 gangen exc. drank
€59

de volledige menu

Aangepaste wijnen
€25

een glas per gang

BOB arrangement
€25

inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea’s tem het dessert

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

Voorgerechten

Voorgerechten

Culatello di Zibello

met ricotta en ceviche van champignons

Schotse zalm 'Slow Smoked'

Klassiek

Grijze Noordzee garnaal

met flan van aardpeer, spinazie en schuim van ‘tatjespap’

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

“Vis van het jaar” Zeeduivel in karnemelk

met koolrabi en huisgemaakte Cha Soba noedels

Wilde eend op de Green Egg

met Tasmaanse peper en pompoen gegrild

Txogitxu entrecôte gegrild op de Green Egg

met bearnaisesaus / Supplement € 12

Desserts

Desserts

Omgekeerde frangipane

met kweepeer en limoenmelisse

Moelleux chocolat

met vanille ijs

© 2018 The Bayou. Proudly designed by Assoued Design