Op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel de vaste menu in 4 of 5 gangen. Op woensdag, donderdag en zondag kan u zelf uw 3 gangen (vanaf 37 EUR pp.) à la carte samenstellen. Niet mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.
Menu en gerechten onder voorbehoud dat sommige ingrediënten kunnen wijzigen volgens marktaanbod.
Aanpassingen, zoals vegetarisch ed., zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken.
Na 20u00 serveren wij geen 5 gangen meer.
Bedankt om hiermee rekening te houden.

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 14/03 tot en met 7/04

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 14/03 tot en met 7/04

Makreel gebrand

met een verse tapenade van groene olijf en tomaat, Romesco saus

Sweetbread van lam

op duxelle van grondwitloof, velouté van witte champignon en Iraanse citroen

Met verse morieltjes + €12 pp.

Noorse skrei

onder persillade, Dijonaise, groene asperge

en/of

Onglet van kalf

met salie, wortel en sinaas, aardappelgnocchi

Kataifi

Pistache ijs – Dadel – Roos


Assortiment kaas i.p.v. dessert + €6
extra voor het dessert + €12

 

4 gangen exc. drank
€49

met keuze uit vis of vlees hoofdgerecht

Aangepaste wijnen
€21

een glas per gang

BOB arrangement
€21

inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea’s tem het dessert

5 gangen exc. drank
€59

de volledige menu

Aangepaste wijnen
€25

een glas per gang

BOB arrangement
€25

inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea’s tem het dessert

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

Voorgerechten

Voorgerechten

Makreel gebrand

met een verse tapenade van groene olijf en tomaat, Romesco saus

Schots gerookte zalm

met dille en rode peper van Kampot + €6

Royal Belgian Caviar

10gr. Gold Label – Blini’s + €19

Sweetbread van lam

op duxelle van grondwitloof, velouté van witte champignon en Iraanse citroen + €12

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Aardappelgnocchi

met verse morieltjes, groene asperge en salie +€9

Noorse skrei

onder persillade, Dijonaise, groene asperge

Onglet van kalf

met salie, wortel en sinaas, aardappelgnocchi

Txogitxu entrecôte gegrild op de Green Egg

met bearnaisesaus + €12

Desserts

Desserts

Kataifi

Pistache ijs – Dadel – Roos

Brownie

met Pecan noot praliné en vanille ijs +€6

Sabayon

met vanille ijs +€6

© 2018 The Bayou. Proudly designed by Assoued Design