Op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel de vaste menu in 4 of 5 gangen. Op woensdag, donderdag en zondag kan u zelf uw 3 gangen (vanaf 37 EUR pp.) à la carte samenstellen. Niet mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.
Menu en gerechten onder voorbehoud dat sommige ingrediënten kunnen wijzigen volgens marktaanbod.
Aanpassingen, zoals vegetarisch ed., zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken.
Na 20u00 serveren wij geen 5 gangen meer.
Bedankt om hiermee rekening te houden.

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 3/07 tot en met 28/07

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 3/07 tot en met 28/07

Nieuwe aardappel van Hoeve Heiplas

met zuring en groene kruiden, nieuw maatje

Kippenbout

op de Green Egg, ketchup van zure kers, zomersalade

Roggevleugel

met artisjok “en barrigoule”

en/of

Jong Melklam

Bout op de grill met bonenkruid, courgettes en hummus

Virgin Sangria

van rood fruit met Ruby chocolade


Assortiment kaas i.p.v. dessert + €6
extra voor het dessert + €12

 

4 gangen exc. drank
€49

met keuze uit vis of vlees hoofdgerecht

Aangepaste wijnen
€21

een glas per gang

BOB arrangement
€21

inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea’s tem het dessert

5 gangen exc. drank
€59

de volledige menu

Aangepaste wijnen
€25

een glas per gang

BOB arrangement
€25

inc 0% alc aperitief, sappen, iced tea’s tem het dessert

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

3 gangen à la carte aan €37

Enkel mogelijk op woensdag, donderdag en zondag
(sommige gerechten kunnen resulteren in supplementen)

Voorgerechten

Voorgerechten

Nieuwe aardappel van Hoeve Heiplas

met zuring, groene kruiden en een nieuw maatje

Extra 10gr. Gold Label Belgian Caviar  + €19

Schots gerookte zalm

met dille en rode peper van Kampot + €6

Picanha Gallega

met gepekelde lentegroenten, roomijs van curry

Kippenbout

op de Green Egg, ketchup van zure kers, zomersalade + €12

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Witte Asperges

op z’n Vlaams gegrild

Roggevleugel

met artisjok “en barrigoule”

Jong Melklam

Bout op de grill met bonenkruid, courgettes en hummus

Txogitxu entrecôte gegrild op de Green Egg

met bearnaisesaus + €12

Desserts

Desserts

Virgin Sangria

van rood fruit met Ruby chocolade

Aardbeien Javanais

met ganache van pistachepraliné +€6

Sabayon

met vanille ijs +€6

© 2018 The Bayou. Proudly designed by Assoued Design