Wij serveren enkel een vaste seizoensmenu in 3, 4, 5 of 6 gangen. De 3 gangen is enkel mogelijk op zondag. Menu en gerechten onder voorbehoud dat sommige ingrediënten kunnen wijzigen volgens marktaanbod.
Aanpassingen, zoals vegetarisch ed., zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken.
Na 20u00 serveren wij geen 5 of 6 gangen meer. Alsook op zondag na 13u00.
Bedankt om hiermee rekening te houden.

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 7/11 tot en met 10/01/2020

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 7/11 tot en met 10/01/2020

Schorseneer met een korst van Mimolette

Italiaanse Pastrami

Sint-Jakobsvrucht

met een pompoen gember risotto. Schuim van Kurkuma.


 

Makreel gebrand

in een bouillon van champignons en Soba noedels

Hertenkalf filet of Onglet van Iers rund

op hooi met een saus van salie, wortel en crème van pastinaak.


 

Tartaar van ananas met Basilicum

ijs van amandelmelk.

Of een assortiment kaas i.p.v. dessert + €6

Creatie van hazelnoot

met een zoute karamel crémeux en yoghurt limoen ijs.


 

3 gangen exc. drank
€43

keuze uit één voor-, hoofdgerecht en dessert.

ENKEL OP ZONDAG MOGELIJK.

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €21

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €21


 

4 gangen exc. drank
€55

Beide voorgerechten, keuze uit vis of vlees hoofdgerecht en keuze uit één dessert of kaas.

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €28

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €28


 

5 gangen exc. drank
€65

Met keuze uit één dessert of kaas

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €35

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €35


 

6 gangen exc. drank
€75

De volledige menu

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €42

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €42


 

© 2018 The Bayou. Proudly designed by Assoued Design