Wij serveren enkel een vaste seizoensmenu in 3, 4, 5 of 6 gangen. De 3 gangen is enkel mogelijk op zondag. Menu en gerechten onder voorbehoud dat sommige ingrediënten kunnen wijzigen volgens marktaanbod.
Aanpassingen, zoals vegetarisch ed., zijn uiteraard mogelijk mits op voorhand afgesproken.
Na 20u00 serveren wij geen 5 of 6 gangen meer. Alsook op zondag na 13u00.
Bedankt om hiermee rekening te houden.

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 14/02 tot en met 4/04

Seizoensmenu

Seizoensmenu vanaf 14/02 tot en met 4/04

Spaanse Salmorejo

met Jamon en mimosa van hoeve ei.

Op beukenhout warm gerookte zalm

aardappelmousseline met karnemelk.


 

Risotto met koolvishaas

en een ceviche van mossels en scheermessen.

“Indian Butter Chicken”

met geroosterde bloemkool en amandel


 

Zachte kokosnoot biscuit

chutney van mango en sorbet van kaffirlimoen.

Of een assortiment kaas i.p.v. dessert + €6

Cheesecake

Australian “no-bake” met framboos


 

3 gangen exc. drank
€43

keuze uit één voor-, hoofdgerecht en dessert.

ENKEL OP ZONDAG MOGELIJK.

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €21

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €21


 

4 gangen exc. drank
€55

Beide voorgerechten, keuze uit vis of vlees hoofdgerecht en keuze uit één dessert of kaas.

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €28

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €28


 

5 gangen exc. drank
€65

Met keuze uit één dessert of kaas

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €35

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €35


 

6 gangen exc. drank
€75

De volledige menu

Aangepaste wijnen, een glas per gang   €42

BOB arrangement van 0% alc. sappen, ice tea’s   €42


 

© 2018 The Bayou. Proudly designed by Assoued Design