Winkel

Lockdown Catering! Maak er thuis een gezellige avond van!

We hebben er een tijdje over gedaan maar zoals jullie van ons gewend zijn willen we iets tof en origineel brengen.
We bieden volgende concepten aan.

Onze Gin & Tonic Foodpairing avonden in een BOX!! Pure gezelligheid en genieten van een 5 gangen menu met passende TOP gin en tonics.

Bask BBQ Box of Fish BBQ Box. Voor de hobbykoks onder ons. Hier krijg je het meeste rauw om zelf mee aan de slag te gaan op uw BBQ. Met volledige begeleiding en kant en klare side gerechten om erbij te serveren. Deze box is samengesteld voor 4 personen.

Onze 3 of 5 gangen seizoensmenu zonder dranken.

Alle gerechten worden klaar geleverd en hebben een minimum aan culinaire kookkunsten nodig. Enkel nog een kleine opwarming, afwerking en serveren maar. We geven u ook uitleg en een serveer omschrijving van alles mee.

Enkel bij u thuis geleverd op zaterdagen (Gratis voor maximum 15 km van The Bayou verwijderd). Bestellen kan enkel via onze webshop tot elke donderdag avond voor levering de eerstvolgende zaterdag.

Onze gekende niet alcoholische dranken en enkele suggestie wijnen zijn ook beschikbaar voor levering.

Altijd leuk om te geven én leuk om te krijgen!

Op zoek naar een originele bon of last-minute cadeautje? Onze cadeaubonnen kan je na aankoop onmiddellijk zelf printen of doormailen
Uiteraard is de cadeaubon ook gewoon af te halen en te betalen in ons Restaurant. Gelieve wel eerst de bon hier te registreren voor afhaling.

Resultaat 1–16 van de 26 resultaten wordt getoond